Soovid konsultatsiooni?

Kui soovite krediidihalduse või krediidihaldus.ee tarkvara teemal konsultatsiooni, siis võtke meiega ühendust telefoni (675 55 55) või e-maili (info@krediidihaldus.ee) teel ja lepime kokku edasise tegevuse

Kontaktid


OÜ Krediidihaldus (11602506)

Telefon: 675 55 55

Faks: 675 55 50

 

 

Tänasest saab võlgnikele saata Võlakütid inkasso templiga viimast hoiatust

04.05.11 15:33

Vastavalt AS Krediidihaldus ja Võlakütid OÜ vahel sõlmitud koostööleppele, on www.krediidihaldus.ee kasutajatel nüüd võimalik saata arvete tasumisest hoiduvatele isikutele Võlakütid OÜ templiga teatise, milles teavitatakse võlgnikku plaanist nõue menetluseks Võlakütid OÜ-le loovutada. Lisaks saab www.krediidihaldus.ee infosüsteemist info nõude loovutamise kohta mugavalt Võlaküttidele edastada. Mõlemad toimingud saab lisada menetlusskeemi ning vastava tähtaja saabudes kuvatakse vastav tegevus mentlusmoodulis.


Loodud lahendus annab www.krediidihaldus.ee kasutajatele täiendava võimaluse tekkinud olukorda kohtuväliselt lahendada, nõude loovutamisel alustab Võlakütid OÜ nõude menetlemist vastavalt kokkulepitud menetlusstandardile. Teenuse kasutamine eeldab lepingu sõlmimist/omamist Võlakütid OÜ-ga.

 

Võlakütid OÜ on loodud Eesti juhtivates inkassoettevõtetes võtmeisikutena pikaaegse kogemuse omandanud tegijate poolt. Ettevõtte juhtivtöötajad on oma kogemused ja teadmised ühendanud ühtsesse ettevõtmisse, et pakkuda võlausaldajatele tõeliselt kvaliteetset teenust ning professionaalset abi krediiti müügi toetamiseks ja võlaprobleemide lahendamiseks. Täiendav info; www.võlakütid.eu

 

Krediidihaldus AS loodi 2009 aastal, eesmärgiga arendada välja innovaatiline krediidihaldustarkvara, mida ettevõtted saaksid oma debitoorse võlgnevuse menetlemisel kasutada.  Tänasel päeval kasutavad meie loodud lahendust üle 100 erineva suurusega ettevõtte, omame kliente näiteks kommunaalettevõtete, transpordi- ja hulgimüügiga tegelevate ettevõtete seas.


Tagasi