Soovid konsultatsiooni?

Kui soovite krediidihalduse või krediidihaldus.ee tarkvara teemal konsultatsiooni, siis võtke meiega ühendust telefoni (675 55 55) või e-maili (info@krediidihaldus.ee) teel ja lepime kokku edasise tegevuse

Kontaktid


OÜ Krediidihaldus (11602506)

Telefon: 675 55 55

Faks: 675 55 50

 

 

Tasuta versioon – demo.krediidihaldus.ee

04.07.11 11:21

AS Krediidihaldus tõi turule tasuta versiooni veebipõhisest krediidihaldustarkvarast. Demo.krediidihaldus.ee on piiratud funktsionaalsusega krediidihaldustarkvara, võimaldades samas siiski kasutada kogu krediidihalduse teostamiseks vajalikku funktsionaalsust (taustainfo vaatamine, meeldetuletuste saatmine, meelespead jne). Tasuta versioonis saate importida andmeid oma tasumata arvete kohta ainult krediidihaldus.ee versioonis, piiratud on päringute tegemise võimalusi, kasutada saab ainult AS Krediidihaldus poolt koostatud menetlusskeeme ning teatiste põhjasid jne. Täiendavat infot tasuta lahenduse kohta saate lugeda siin, kasutajaks registreerimine toimub siin.

 

Tasuta versioon on eelkõige mõeldud töövahendiks ettevõtetele, kelle krediidimüügi mahud on väikesed, kuid kes samas siiski soovivad tagada väljastatud arvete korrektse menetlemise.

 

Krediidihaldus AS loodi 2009 aastal, eesmärgiga arendada välja innovaatiline krediidihaldustarkvara, mida ettevõtted saaksid oma debitoorse võlgnevuse menetlemisel kasutada. Tänasel päeval kasutavad meie loodud lahendust üle 120 erineva suurusega ettevõtte, omame kliente näiteks kommunaalettevõtete, transpordi- ja hulgimüügiga tegelevate ettevõtete seas.


Tagasi