Soovid konsultatsiooni?

Kui soovite krediidihalduse või krediidihaldus.ee tarkvara teemal konsultatsiooni, siis võtke meiega ühendust telefoni (675 55 55) või e-maili (info@krediidihaldus.ee) teel ja lepime kokku edasise tegevuse

Kontaktid


OÜ Krediidihaldus (11602506)

Telefon: 675 55 55

Faks: 675 55 50

 

 

Täiendavad liidestused

08.11.11 18:12

Suurendamaks krediidihaldus.ee kasutusmugavust, oleme välja arendanud uued xml-liidestused Tresoor ja Eeva majandustarkvaradega. xml-liidestus võimaldab kliendiandmete ja müügireskontro automaatset edastamist majandustarkvarast krediidihaldus.ee-sse. Liidestus suurendab krediidihaldus.ee kasutusmugavust (kaob ära vajadus käsitsi faile keskkonda sisestada) ja parandab Teie efektiivsust (esmaste viisakate meeldetuletuste saatmine võib toimuda automaatselt, ilma Teie töötaja sekkumiseta). Lisaks eelnevalt nimetatud tarkvaradele oleme tänaseks sarnased liidestunud arendanud Directo majandustarkvaraga ja ka erinevate Navisioni kasutavate klientidega.Teiste majandustarkvarade kasutajate jaoks oleme arendanud erinevad importerid, mis võimaldab majandustarkvarast saadavaid faile krediidihaldus.ee keskkonda käsitsi sisestada.

 

Kui soovite oma krediidihaldust tulemuslikumalt korraldada, siis võtke meiega ühendust, lepime kokku kohtumise ja vaatame, kuidas seda teha saaksime.


Tagasi